0 ks tovaru: 0.00

Zobraziť nákupný košík
  • Aktuálna ponuka
  • Dámske
  • Nákupné
  • Cestovné
  • Detské
  • Zdravé fľaše
  • Doplnky
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a na analýzu návštevnosti súbory cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Doprava od 30 EUR zdarma
Darček zdarma ku každej objednávke

Ochrana osobných údajov

Firma K3 plus, s.r.o. ako prevádzkovateľ internetového obchodu bagabaga.sk sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi zákazníkov nakladať v súlade zo zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Osobné údaje zákazníka slúžia výlučne pre potreby K3 plus, s.r.o. súvisiace s plnením záväzkov vyplývajúcich z kúpnej zmluvy (meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska, adresu dodania tovaru, PSČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu). Výnimku tvoria prepravné spoločnosti, ktorým sú osobné údaje zákaznikov poskytnuté v minimálnom rozsahu, tak aby bolo možné doručiť objednaný tovar.

Bez výslovného súhlasu zákazníka nakladá spoločnosť K3 plus, s.r.o. s osobnými údajmi iba a výhradne v rozsahu, ktorý pripúšťa zákon o ochrane osobných údajov. Aktualizáciu osobných údajov môže zákazník vykonať ihneď po prihlásení sa do internetového obchodu priamo v on-line režime. Na žiadosť zákazníka neodkladne vymažeme všetky osobné údaje zo svojich informačných systémov.

Viac informácií o Ochrane osobných údajov nájdete v bode 2.7 Obchodných a reklamačných podmienok spoločnosti K3 plus, s.r.o.



info@bagabaga.sk +421 907 158 533

Bagabaga.sk

Odber newsletteru

Prihláste se a nezmeškajte špeciálne akcie a novinky



JavaScript musí být povolen