Prihlásenie / Registrácia
+421 907 158 533 (Po-Pia: 9:00 - 16:00)

Ako si hygienicky a opakovane baliť desiatu?

V dnešných korona časoch je fajn urobiť pre svoju bezpečnosť maximum. Časté umývanie rúk, nosenie rúšok, alebo dostatočné rozostupy, to všetko je úplne samozrejmé.

Hygiena na prvom mieste

Z vlastnej skúsenosti preto odporúčame baliť jedlo do desiatových vreciek Boc’n’Roll. Vrecko môžete použiť aj ako obrúsok, alebo podložku na stôl, takže počas jedenia už nemusíte pokladať načaté jedlo na stôl, čo je často nehygienické, ale využívate vrecko zároveň ako prestieranie.
 
Opakovane použiteľné vrecká na desiatu Boc’n’Roll

Hlavnou výhodou vrecka Boc’n’Roll je však jeho nízka hmotnosť, v taške alebo kabelke nezaberie skoro žiadne miesto a prispôsobí sa akejkoľvek veľkosti sendviča, či chlebíka. Vďaka zapínaniu na suchý zips už nemusíte kupovať rôzne veľkosti obalov, ale stačí vám jediný univerzálny. Vrecká Boc’n’Roll sú BPA free a môžu prichádzať do styku s potravinami. Vnútorná plastová vrstva je veľmi elastická, čo vždy zabezpečí, že sa vráti do pôvodného tvaru.
 
VEDELI STE ŽE?
Jeden človek spotrebuje za 6 rokov 1080 metrov tenkej fólie, čo je zhruba 3,5 násobok Eiffelovej veže v Paríži.

Ak ste však priaznivci rôznych snackov, prípadne máte radi na desiatu kúsky ovocia, bolo myslené aj na vás. Vrecká Snack’n’Go majú rovnaké materiálové vlastnosti ako Boc’n’Roll, sú však štvorcového tvaru s uzatváraním na suchý zips. Čiže ak ste kdekoľvek, či už v práci, alebo niekde vonku, vrecko Snack’n’Go môžete nosiť všade so sebou a nemusíte sa báť, že sa vám jeho obsah vysype niekde v kabelke, alebo v taške.
 
Opakovane použiteľné vrecká na desiatu Boc’n’Roll

Údržba je veľmi jednoduchá!

Samotný Boc’n’Roll alebo Snack’n’Go môžete vyprať v práčke do 60° C. V prípade mierneho znečistenia stačí použiť vlhkú handričku a vrecko je hneď ako nové.
 

Opakovateľne použiteľné vrecká

Je potrebné si uvedomiť, že aj domácnosti a jednotlivci môžu výrazne prispieť k zníženiu množstva odpadu produkovaného globálne po celom svete. Prioritou je, aby sme veci používali opakovane a viac krát a nie ich vyhadzovali na skládku po prvom použití. Je dôležité, aby sme výrazne znížili väčšinu odpadu, ktorý posielame na skládku. Takže si predstavte, koľko plastov a smetí by sme nemuseli vyhodiť, ak by každý človek používal opakovane použiteľné vrecká na desiatu.
 
Opakovane použiteľné vrecká na desiatu Boc’n’Roll

Áno, je čas zabudnúť na balenie desiaty do hliníkovej, alebo potravinárskej fólie. Namiesto toho vymeňte jednorazové obaly za obaly opakovateľne použiteľné ako je napríklad Boc’n’Roll a Snack’n’Go, ktoré prinášajú skoro nulový odpad. Životné prostredie vám určite poďakuje.

Ešte stále váhate? Vyskúšajte si aj vy desiatové vrecká Boc’n’Roll a Snack’n’Go, veríme, že vás presvedčíme.